zaterdag 25 november 2017

Sloane

Vorig weekend ging ik op naaiweekend met vier geweldige dames. In mijn eigen stad dan nog wel. Dat de slaapplek op slechts 600m van mijn voordeur lag, daar kwam ik pas achter op het moment van vertrek.

Ik naaide enkel voor mezelf. Eén van de dingen die ik maakte was de Sloane Sweater van Named. Wat een ontdekking!

Sloane

Het bijzondere aan het patroon zijn de grote figuurnaden in het voorpand. Dat maakt de sweater vrouwelijker dan andere sweater-patronen. Maat 38 bleek ideaal. Doorgaans draag ik maat 36, dus hij valt vrij smal.

Sloane

De stof kocht ik bij Mondepot en is van Fragile. Ik kan mezelf wel voor de kop slaan dat ik er niet meer van kocht. Het is eenvoudige stof, en toch bijzonder door de 'stipjes'. Zo heb ik stof (en patronen!) het liefst.

Sloane

Sloane

Dat naaiweekend, dat is zo hard voor herhaling vatbaar. Enkele dagen met gelijkgezinden waarbij de enige bezorgdheid de volgende maaltijd is, dat smaakt naar meer!

7 opmerkingen:

  1. Echt heel mooi. Ik moest eventjes in zoomen om de figuurnaden te vinden maar leuk gevonden. Ik zoek het patroontje ook eens op.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij staat je prachtig!! Zo'n even-helemaal-weg-van-de-wereld naaiweekend spreekt me ook wel aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik val hier telkens weer in herhaling, maar ik blijf het met volle overtuiging en veel plezier doen... wat mooi! Dat stofje, dat model, hoe die je staat <3

    BeantwoordenVerwijderen