dinsdag 17 april 2018

Ijs

About Blue Fabrics bracht gisteren een nieuwe collectie uit: Paper Pigeon!
De collectie bestaat uit twee stoffen met ijsjes en één met vogels, allemaal french terry. Ze zijn allemaal erg 'zacht' en erg zomers!

Ik maakte twee ijsjes t-shirts voor nichtjes Nona en Klara.

Ijs

Voor Nona naaide ik de kleinste maat Odette (maat 30) uit de La Maison Victor, want ze is uit de kindermaten van de Trop Top gegroeid.

Ijs

Voor Klara gebruikte ik wel het patroon van de Trop Top. Ik naaide maat vier jaar voor deze vierjarige, die zit als gegoten!

Ijs

De foto's zijn een bont allegaartje van een zeer zonnige dag: we gingen wandelen, speelden in de speeltuin en aten ijs. Van dat laatste heb ik helaas geen bew-ijs. :-)

Ijs

Ijs

Oh, en we kregen ook vuile voeten. Aaaah, die Klara toch! 

Ijs

De stoffen zijn vanaf nu te koop in jouw favoriete stoffenwinkel!

12 opmerkingen:

 1. Top, idd zalig zomers! Hier wil ik ze gaan bestellen, maar geraak er niet uit hoe en wat...en kast puilt eigenlijk al uit, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelfde probleem hier, uitpuilende kast, en chronisch gebrek aan tijd. Maar ik bezweek wel al... Een klein beetje van elk van de ijsjes. Ik 'moet' nochtans nog 2 babykadootjes maken en daarvoor vind ik ze eigenlijk ook subliem. De truitjes van de meisjes zijn ook echt super.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelijk heb je: ze zijn multi-inzetbaar dus ze komen zeker van pas!

   Verwijderen
 3. Heel mooi hoor!! Die stofjes zijn echt te lief, en de foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moet ik ook eens maken, die Odette! Super mooi die ijsjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke exemplaren! Ik ga die Odette toch ook een keertje maken! De Trop-Top had ik al aangekocht, maar nooit gebruikt wegens angst voor'te-nipt'. Niet zo slim natuurlijk! Dit is een prima alternatief!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Trop Top bestaat ook in damesmaten! Ik denk dat ik die toch ook aanschaf. Het grootste verschil tussen de twee is de mouw-afwerking.

   Verwijderen