maandag 26 september 2016

Kids on tour - van Zonen09

Ergens voor de zomervakantie kreeg ik de vraag van Mieke en Katrien of ik mee wou doen aan de tweede editie van 'Kids on tour': 10 bloggers naaien iets voor het kind van een ander en krijgen iets in ruil voor hun kind.

Hoe mijn denk-twijfel-twijfel-twijfel-naai-geef-parcours verliep en wat ik maakte vertel ik vrijdag. Vandaag toon ik wat er in mijn pakje zat.

De geweldige Sharon van Zonen09 maakte een Billie-sweater voor Nona in een stof van jodevisscher. Het was alsof Sharon gedachten kon lezen: ik had de stof eerder die week bijna zelf gekocht!

Kids on tour - van Zonen09

Kids on tour - van Zonen09

De sweater is omkeerbaar. De ene kant is volledig gemaakt uit jodevisscher-stof. De andere kant (en de favoriete kant van Nona) werd diagonaal doorsneden waardoor er een tof lijnenspel ontstaat op het voorpand en de mouwen.

Kids on tour - van Zonen09

Kids on tour - van Zonen09

Nona is een atypisch meisje dat heel goed wat ze wil en wat ze mooi vindt. Ze houdt van bijzondere prints, van stoere modellen, en van een knipoog of een leuk detail. Allemaal terug te vinden in deze Billie. Hij past bovendien wonderwel bij haar nieuwe -en allereerste- skateschoenen.

Kids on tour - van Zonen09

Op de blog van Zonen09 kan je het maakverhaal lezen.
Dankjewel Sharon, wij zijn er heel erg blij mee!

30/9 - Lucky Mie | Vink

7 opmerkingen: