zondag 19 april 2020

Sealions

Jet is nu één maand oud, en wat is ze een zoete baby. Ze huilt nauwelijks, ze slaapt 's nachts, en ze kan nu al stralend (bewust!) lachen. We hebben zoveel geluk! Er is dus zowaar al tijd om te naaien.
Ik naaide twee babypakjes uit een lap Sealions-tricot van Megan Blue Fabrics: twee keer een patroon van Brindille&Twig. Oh, wat ben ik fan van hun baby-patronen!

Het eerste pakje is een Summer Romper. Die naaide ik al vaker, en het blijft fijn om deze te maken.

Sealions

Sealions

Het tweede pakje werd een Retro Romper. Die stond al heel lang op mijn to-do-lijst! Het patroon biedt meerdere opties, ik maakte de versie met lange mouwen.

Sealions

Sealions

Beide pakjes zijn maat 0-3 maand. Dat is voor Jet nog een klein beetje op de groei, maar dat komt vast snel goed!
De tricot is er ook nog in vele andere kleurencombinaties, die vind je hier!

3 opmerkingen:

  1. Wat mooi! Proficiat met de kleine meid. Geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Allemaal bedankt aan de heer Anderson voor het helpen met mijn winst en het mogelijk maken van mijn vijfde opname. Ik ben hier om een geweldige levensveranderende kans met je te delen. het wordt Bitcoin / Forex-handelsopties genoemd. het is een zeer lucratieve onderneming waarmee u in een week maar liefst $ 8.070 kunt verdienen met een initiële investering van slechts $ 500. Ik ben het levende bewijs van deze geweldige zakelijke kans. Als iemand geïnteresseerd is in handelen in bitcoin of een andere cryptocurrency en een succesvolle transactie wil zonder verlies, laat het de heer Anderson dan nu weten.
    Whatsapp: +447883246472
    E-mail: tdameritrade077@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen