woensdag 22 augustus 2018

Toni

Er ligt een kersvers naaimagazine in de winkelrekken: Fibre Mood! Het ziet er veelbelovend uit: één patroon uitkiezen om mee aan de slag te gaan was dan ook heel moeilijk.
Ik koos uiteindelijk voor Toni. Toni is een tricot jurk met zakken, die losjes valt.

Toni

Hoewel de maattabel mij een grotere maat probeerde aan te smeren, ging ik resoluut voor een XS (uiteraard nadat ik vergeleek met een goedzittende jurk). Gelukkig maar, want de jurk zit prima!

Toni

Toni

De stof kocht ik bij Dresòwka, een Poolse stoffenwinkel. Het is een lacoste interlock, echt een heel mooie kwaliteit. Op de foto's lijkt het egaal blauw te zijn, maar in werkelijkheid zitten er prachtige kleine V-tjes in de stof. De stof is zwaarder dan gewone tricot, en dat heeft deze jurk wel nodig.

Toni

Toni

De eendenpatch vond ik bij De Stoffenkamer, het was liefde op het eerste gezicht. En het blauwe tintje in de eend is precies hetzelfde blauw als de jurk.

Toni

Ik paste nauwelijks iets aan aan het patroon, ook de lengte niet. Maar ik ben dan ook niet groot (1,60m). Dit was mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste Toni...

Toni

Het magazine is vanaf vandaag verkrijgbaar! En er is meer: elke 2de woensdag van de maand wordt er een linkparty georganiseerd. Op de website kan je er meer over lezen en inspiratie opdoen!

8 opmerkingen:

 1. Mooi! En dat eendje is een geweldig leuk accent :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In een Poolse winkel dan nog, gij avonturier! Maar Toni staat u!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toffe (en goedkope) stoffen hebben ze daar, al moet je daarvoor wel eerst goed zoeken op de vreselijk onhandige website...

   Verwijderen
 3. Wat staat die jurk jou geweldig goed <3
  Die applicatie maakt het helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk die jurk en oh my god dat eendje, hoe lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat je aan deze jurk niets moest aanpassen, geeft me goesting om er ook eentje voor mezelf te maken (met mijn 1,55m moet dat lukken ;) )
  Heel mooi die van jou, die eend maakt het echt af!

  BeantwoordenVerwijderen